Magazinul online www.cafegiu.ro (”magazin online”, ”site”) este deținut și operat de Antone Coffee Roastery SRL (”vânzătorul”), societate comercială de naționalitate română, cu sediul social în Mun. Pitesti, judetul Arges, Strada Depozitelor nr. 27 C.I.F: RO 40127330, înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului sub nr. J03/2287/2018.

CONTRACTUL

Prin accesarea siteului, înregistrarea unui cont pe site sau prin plasarea unei comenzi, declarați că aveți vârsta de 16 ani.

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) în vederea operațiunilor aferente livrării comenzii.
Notificarea primita de catre utilizator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta utilizatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata aferenta modificarii cantitatilor.

Contractul se considera incheiat intre vanzator si utilizator in momentul primirii de catre utilizator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza contractului.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui utlizator/client/cumparator.

Pentru motive justificate Antone Coffee Roastery SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Antone Coffee Roastery SRL sau ar incalca legislatia aplicabila. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa magazinului online, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu excepția situațiilor în care este indicat altfel.
In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. 

Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.
Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul acestuia.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Întreg continutul www.cafegiu.ro, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Antone Coffee Roastery SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorului / clientului / cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Antone Coffee Roastery SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Antone Coffee Roastery SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Antone Coffee Roastery SRL.

Orice continut la care utilizatorul / clientul / cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentelor termeni și condiții, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Antone Coffee Roastery SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Antone Coffee Roastery SRL cu referire la acel continut.

Niciun continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Antone Coffee Roastery SRL si/sau al angajatului/prepusului Antone Coffee Roastery SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele Termeni și Condiții sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

COMANDA

Utilizatorul / clientul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul / clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utlizatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc pus la dispoziția vanzatorului, in orice situatie in care este necesara contactarea utilizatorului, în vederea prestării serviciului solicitat de utilizator.
Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre utilizator / client, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului utilizatorului / clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de vanzator, in cazul platii online;
– datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.
In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract, acesta va contacta vanzatorul la datele de contact puse la dispoziție pe Site.
In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. 

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru comenzile achitate cu card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru comenzile achitate cu OP/ramburs/Transfer – prin virament bancar.
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi bunurile (se va lua data cea mai recenta).

BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
Potrivit legislației aplicabile, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract următoarele:
– contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
– furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
– furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
– furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
– furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
– furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla;
– contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;
– furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
– furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;
– contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;
– prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;
– furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi consultată aici, fiind parte integrantă din prezentul document.

COOKIE

Politica de cookies poate fi consultată aici, fiind parte integrantă din prezentul document.

COMUNICĂRI COMERCIALE
Comunicările comerciale ale cafegiu.ro sunt transmise de catre Antone Coffee Roastery SRL sau prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Antone Coffee Roastery SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
In momentul in care, clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere.
Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre vanzator in orice moment:
– prin contactarea Antone Coffee Roastery SRL in acest sens.
– prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la vanzator.
Renuntarea la primirea comunicările comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentele termeni si conditii.

In urma achizitionarii unui bun sau serviciu, Antone Coffee Roastery SRL poate transmite cumparatorului/utilizatorului comunicari comerciale cu privire la sugestii de bunuri sau servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu bunul sau serviciul achizitionat.

FACTURARE – PLATA

Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.cafegiu.ro  includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute la momentul livrării acestora.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

Datele cardului de plata ale clientului/ utilizatorului/ cumparatorului nu vor fi accesibile Antone Coffee Roastery SRL si nici nu vor fi stocate de catre Antone Coffee Roastery SRL, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate clientul/ utilizatorul/ cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este EuroPayment Services S.R.L.

0371.335.807

www.euplatesc.ro | sales@europayment.services

Ion Câmpineanu Street, Nr. 11, Union Business Center, Floor 8, Room 803, District 1, Bucharest, 010031

In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a tranzactiilor clientul/ utilizatorul/ cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

LIVRAREA BUNURILOR

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator sau la punctele sale de lucru, conform optiunii clientului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
Prin crearea si utilizarea contului, clientul / utilizatorul/ cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, clientul / utilizatorul/ cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Antone Coffee Roastery SRL si clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Pitesti.


Subscribe

Weekly newsletter